Sirkenli İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: "OKULUM TEMİZ" belgemiz bulunmaktadır.

Saatler:
Isınma: Soba+Klima
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Taşımalı Öğrenciler için Servis vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (322) 699 2022

WEB - https://sirkenli.meb.k12.tr

Adres - SİRKENLİ MH. KARATAŞ/ADANA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Köyümüz güzel, sakin ve eğitime önem veren bir yerdir.Ulaşım yönünden köy yolu asfalttır.

Adres - SİRKENLİ MH. KARATAŞ/ADANA

Ulaşım Mahallemize Adana merkezinden günde 3 kez belediye otobüsü seferi vardır. Öğretmenler kendi araçları ile gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 37Km İlçe Merkezine 27Km