ADANA / KARATAŞ - Sirkenli İlkokulu

Okul Müdürü Edip KABAKCIOĞLU´nun 2017 / 2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Mesajı

2017-2018 eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuzda 114 öğrenci öğrenim görmektedir. Öğrencilerimiz19 Ocak 2018 Cuma günü karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. 2017-2018 eğitim öğretim yılı I.Döneminde, Milli Eğitim Bakanlığımızın belirlediği hedefler doğrultusunda tüm eğitim paydaşlarımızla birlikte öğrenci, öğretmen, velilerimizle hizmet verdik.Kıymetli Öğrenciler, okulumuzda öğrenim gören tüm öğrencilerin kişisel, duygusal ve ruhsal gelişimlerini en iyi şekilde tamamlamanız için gerekli tüm çabayı başta siz öğrenciler ve öğretmenlerimiz olmak üzere değerli anne ve babalarınızın gösterdiğinden hiç şüphemiz yok. Sevgili öğrenciler Notlarınız ne olursa olsun, hiçbir zaman ümidinizi ve cesaretinizi kaybetmeyin. Hayata sıkı sıkı sarılın. Başarmak için daima gayret edin. Başta öğretmenleriniz, anne-babalarınız olmak üzere, hepimiz size destek olmak, sorunlarınızı çözmek, güzel ve mutlu bir eğitim ortamında başarılı öğrencilik geçirmeniz için elimizden geleni yaptığımızı unutmayın. Ailenizle birlikte karnenizi alarak sevincinizi doyasıya yaşamanız ve tatili iyi bir şekilde kitap okuyarak ailenizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirmeniz dileğiyle.......

Yayın: 01.02.2018 - Güncelleme: 01.02.2018 13:50 - Görüntülenme: 54